Måndagmorgon

och ännu en vecka närmare Turkietresan, och då vill jag ju inte ha så mycket extra kg och bära på men...vågen verkar inte hålla med mig...
I dag visade vågen +/-0....Lite för mycket god mat, och lite sötsaker slank ner i magen under helgen, sen har kanske semlorna som jag blev bjuden på förra veckan satt sina spår.
Så nu blir det hårda tag som gäller. Naturdiet 2 gånger om dagen och en normal middag.
Efter fredagens styrketräning så blev det inte så mycket träning, på lördag blev det lite städning och sen blev det lite shopping. Åkte upp till Överby och skulle köpa jeans. Gick in på Cubus, där jag hittade ett par fina jeans till bra pris. Den största storleken var 44 och jag brukar ju dra strl 46, men när jag var klar så gick jag ut med en strl 42 =). Sen åkte vi ner till Sommarstället och kikade lite hur det såg ut efter stormens framfart, och det så bra ut. Nu längtar man till våren så man kan åka ner och sätta sig ute och lyssna på fåglarna som kvittrar.
När vi kom hem så blev det att fixa mat och sen sätta sig framför TV.
På söndag så bytte jag de sista gardinerna efter julen. Sen blev det att åka upp till Överby sambon skulle ha sig en innebandy klubba. Men va folk det var..mest tonårstjejer som sa..."vilken tur att jag duschade i morse så då slipper jag det ikväll"....då insåg jag varför de nämde detta...idol2:an Erik Segerstedt var där och signerade sin nya skiva. En riktigt bra låt  "i can´t say i´m sorry".
Sen blev det handla mat för veckan, sen bar det av hemåt, fixa mat, städa vidare, sen blev det en stund framför tv, och slötitta men lite koll vilken färg ögonlocken hade på insidan. Så det blev tidigt i säng...
Ha det gott...
Kram
Anki


Veckans näst skönaste dag!!!

Då sitter man här på veckan näst skönaste dag FREDAG! Det brukar vara relativt lugnt på fredagarna på jobbet, så vi brukar logga ut tidigare, jag sticker direkt iväg till Gymet och kör ett styrketräningspass. Hur det ska gå det vet jag inte riktigt. Sitter här med Träningsvärk efter onsdagens träning. Då blev det Kom I Form Styrka och Kom I Form Kondition.I Onsdags var det andra gången som jag tränade KIFS och KIFK första gången fick jag grym träningsvärk på framsidan av låren, idag sitter jag här med träningsvärk i rumpmuskelaturen.
I går fick jag ett telefonsamtal ang. en tjänst som jag sökt, jag hade fått gjort ett test för att se om jag var kvalificerad som dataregistrerare. Jag hade en tangentsäkerhet på 90%  och skrev 7066 tecken per timma. Nu ska jag träffa henne på "Alla hjärtans dag" den 14 feb.
Greysi hemma, man kan fundera på hur hon egentligen är skap. Hon har energi som jag vet inte vad. Hon springer, hoppa, leker med svansen, blir rädd för sig själv m.m. Äter duktigt gör hon oxå, igår åt hon fiskbullar med potatis och sås....det var mums det.

Greysi 10 veckor

Vad helgen har att erbjuda det vet jag inte än, men det blir väl att försöka få lite ordning på saker och ting i lägenheten, ska försöka att komma iväg till Överby och se om jag kan hitta ett par jeans, men i helgen kommer Idol Johan, Idol Felica på lördag och Idol Erik på söndag, så det kommer att bli fullt med folk på Etage-huset, men allt beror lite på hur vädret blir.
Hörs vi inte innan så ha en bra helg..
Kram
Anki


Nya Tag

Måndag och helgen är slut. Den tog slut så fort, den regnade och snöade bort. Lite positivt var det i alla fall..Jag fick bort alla julsaker och ljusstakar från Datarummet. Katten trivdes nu när vi var hemma, hon myste och busade som bara den.
Lite roligheter hann vi med oxå. I går kväll gick vi på bio. Vi gick och såg "Göta Kanal 2" en film som jag kan rekomendera. Jag tyckte den var bättre än 1:an.
Vågen däremot var inte snäll emot mig. Gick upp 1.3 kg. Den troliga anledningen till min uppgång var att jag hade skrivit in fel aktivitetsnivå på jobbet i Hälsovakten hade tagit nivå1 men jag är i självaverket stillasittande. Så nu har jag ändrat den och satt in att jag vill gå ner 10kg tills jag fyller år i maj. Nu får vi se om det händer något positivt resultat på vågen nästa vecka.
Sitter här och väntar på att jag får gå hem och koppla av lite innan jag ska till min vatten träning som kör slut på en helt fullständigt, fast en skönare trötthet får man leta efter.
Nä om jag ska ta och stänga av min dator och ta en kort promenad hem.

Ciao

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg! Nu har jag gjort som många andra och skaffat en blogg...Välkomna hit och lär känna mig...

//Anki