Hej Hopp!!!!

Nu har jag tagit mig lite tid med att sätta mig framför datorn och uppdatera er lite.....

Det har väl inte undgått er att jag har börjat jobba ÄNTLIGEN. Om någon missat detta så är jag på skatteverket som dataregistrerare, knappar in de flesta deklarationerna som har kommit in på den vanliga vägen dvs brevlådan ;). Gör väl en si så där 200 deklarationer om dagen så det man har i huvudet när man kommer hem är personnummer.
Men några roliga skratt får vi allt under dagen oxå. Kan dra några exempel.
Många är förbannade för att skatteverket drar så mycket i skatt så de inte kan unna sig något, de tror att skatteverket inte vill att de ska finnas till. (Nu är det ju inte skatteverket som bestämmer skatten utan det kommer från högre ort)
En annan tycker att det inte drabbar någon fattig
Kärleksbrev skickar de med oxå.
Så det är lite som roar när man sitter där och bara ser siffror 8 timmar om dagen. Nu är vi bara 4 personer som jobbar för tillfället, jag och en tjej som jag jobbade med förra året. Samt 2 st killar, nästa vecka kommer det 4 till som vi/jag ska lära upp. Jag är väl den som kan mest och har ork och tålamod till att lära upp, men vi får väl se hur länge som det tålamodet finns där ;)

Nu har jag väl inte jobbat hela tiden fast det känns nästan så ;). Vi har varit nere i götet och hälsat på en "gammal" bekant som vi inte har träffat på länge, en snabbis i höstas när sambon fylde år men innan där var det nästan 7 år sen tror jag...mycket att ta igen. När vi var nere i götet passade vi på att hälsa på svägerskan och hennes barn. Tänk om man kunde ha lika mycket energi som de barnen ;).

I morgon ska jag iväg och testa min kondition, kan nästan bara tippa på hur den är, men man slutar aldrig att förvånas, återkommer med resultatet nästa gång.

Kan för tillfället inte träna, har tagit bort ett födelsemärke som hade gått sönder så nu har jag stygn (som för övrigt försvinner på fredag) och det sitter på ett rumt ställen mellan armhålan och höftkulan, så någon stretching är det inte tal om =(. men promenader kan man ju ta, samt att jag cyklar varje dag till och från jobbet, samt långsam promenad på lunchen. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen nästa vecka, nya friska tag med både mat( se längre ned) och träning


I dag har jag haft en sån där dag när det inte har funnits något stopp i sötsuget, fick gjort mig en äpple smulpaj förena nytta med nöje (gott samt fibrer-rikt). Men det är bara att ta nya tag. Jag har ofta en sån här period när sambon jobbar eftermiddag, säkert lite "tyckasyndommigsyndrom".

Nu tror jag att jag har fått med allt, men undrar ni något eller tycker att jag glömt något, så skriv en kommentar så löser vi det....

Nu blir det slapp framför tv:n en stund innan kudden vill bli nattad..

Kram
♥ Att alltid vara en smula barn - det är att vara verkligt vuxen - Jevginij Jevtusjenko ♥

Ja jag lever......

vill bara meddela att jag fortfarande finns här, men kanske inte lika ofta nu när jag har börjat jobba, sitter framför datorn 8 timmar om dagen, då känns det inte så roligt att sätta sig framför en hemma oxå.....

Men jag LOVAR att skriva mer om jobbet och om mitt gbg-besök inom det snaraste..

God natt......
Alla är modiga när fienden flyr

inget nytt under solen....

Det är verkligen en dödperiod som jag har drabbats av, det händer inte så mycket roligt, och sitta och skriva om samma sak kan ju inte vara så roligt för er att sitta och läsa om ;).
Nu har jag i alla fall kommit igång med stavarna i alla fall. Försöker träna lite varje dag nu. På måndagar och torsdagar har jag vattenträning. Onsdagar försöker jag styrketräna. De andra dagarna försöker jag komma ut och stava. I tisdags så var jag ute och gick i 45 min själv. Inte ofta som jag har kommit mig för att gå ut och gå själv, så något måste det ha hänt på hjärnkontoret ;)

Vikten ja jag fattar inte vad jag gör för fel, men jag får fortsätta som jag har gjort, nu börjar jag snart att jobba så då får man in en rutin och det är inte lika lätt att gå och småäta, utan man får anstränga sig och får lov att få gå lite hungrig.

Har nu skrivit in mig på en
Power Plate utbildning på gymet, så jag kan sticka in en snabbis efter en jobbig dag på jobbet och köra igenom kroppen på 25 min. Ska gå den på torsdag nästa vecka.

Har även bokat in mig på gratis konditions och styrketest på gymet, så man verkligen får se hur man ligger till ;) 1 timma tar allt 30 min kondition och 30 min styrka. Tur att det är Valborg dagen efter så man riktigt kan vila upp sig =)

Ska försöka komma in och uppdatera er lite oftare...har sagt det förut jag vet......ni får "sparka" lite på mig ibland så jag inte lägger mig i dvala.

Kram

Alla klagar över sitt dåliga minne men ingen över sitt dåliga förstånd - F de la Rochefoucauld

Tänk Positivt !!!!!!

Säg Till dig själv varje morgon!

♥ Det här blir en fin dag!
♥ Jag klarar av mer än jag tror
♥ Ingenting blir bättre för att man ororar sig
♥ Man kan inte göra mer än sitt bästa
♥ Alltid finns det något att glädja sig åt
♥ Jag känner mig i utmärkt form
♥ Idag ska jag göra någon glad
♥ Det är ingen idé att  deppa
♥ Det kommer att gå bra för mig
♥ Alltid finns det något att lära sig
♥ Livet är HÄRLIGT !!!!

image78









Då är det dags igen.....

att börja om på nytt igen.....ja att plocka bort vinterkläderna =). Nu får det vara nog med allt plockande hit och dit med alla kläder och skor. Nu vill jag få använda mina vårkläder.

Har idag varit ute med min träningskompis och gått med stavarna i 40 minuter och njutit i det fina vädret, man får passa på, man vet aldrig när solen försvinner.

Då ska man till tandisen i morgon igen *suck* Har haft lite problem efter min operation, kan inte öppna munnen ordentligt, det hugger och gör ont, är fortfarande lite svullet, så min tandläkare ska titta i morgon och ev. ta bort stygnen.

Mår jag inte för jäkligt efter så sticker jag iväg och tränar i morgon. Jag har fått med min träningskompis, då finns det ju ingen återvändo ;) Ska försöka att göra något i träningsväg varje dag om inte på gymet så en ½-timmes promenad, eller ett riktigt pass hemma med dammsugaren ;)

Jobbet i Lidköping som jag inte fick anledningen var lite kryptisk "Någon annan kom före i konkurrensen, flera har fått jobb andra gången som de sökt"  Det svarar väl inte riktigt på min fråga, något annat måste det väl ha varit om jag inte fick jobbet ;) men men ingen idé att bry sig, bara bita ihop och kämpa vidare..

Något annat har jag inte riktigt gjort sen jag skrev sist, har varit en lugn period.

Ha det gott..

Kram och God Natt


Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma

Viktiga små ord............

Hörde Nanne Grönwalls låt viktiga små ord...håller med henne i denna texten..varför ska det vara så svårt.....

Allt för sällan visar man för andra
Glädjen att dom finns där varje dag
Alla har behov utav att känna att man är nå't bra
Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga; "vad jag gillar dig!"
 

Att man älskar mat eller nåt annat
Det är nåt vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till nån du tycker om och säg; jag gillar dig
 

Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till nå'n du tycker om och säg; jag gillar dig!


Att erkänna att man haft fel är bara att påpeka att man i dag är klokare än igår