Arbetsvecka



Håller med snobben om att veckan ser ut lite så här


SUUCK........

Då var man där igen med AF, de säger en sak och gör en annan...Skulle komma in på ett företag som har hand om jobbcoach, han sa ett företag och skickade till ett annat. Kompis i Thn blev skickad till samma företag och blev kontaktad dagen efter, då var det en som tappade lite humör...ringde och pratade. Gubben på AF svarar inte på mail, så ringde till kundtjänsten och de hittade inga noteringa....*morr* in skällde lite till de vidarebefodrade mig till min nya handläggare.
Pratade med henne i morse och hon skulle dra i lite trådar, samtidigt fick jag brev från folkuniversitetet att jag skulle träffa en kille där som skulle bli min coach...en gammal klasskompis från 7:an.
Hon ringde senare upp och bekräftade detta,  Så efter mycket om och men och irritationer så löste det sig för tillfället, sen får vi se vad som händer, om det leder till jobb eller vad.
Så helgen i El Stockholmo är räddad. Vi ska dit upp idag och hälsa på på Sambons gamla farmor. så på lördagkväll eller söndag förmiddag kommer vi hem igen....

KRAM och trevlig helg..

Äventyr är resultaten av dålig planering - Överste Blatchford Snell


MÅNDAG

Hejsan
Då var det måndag igen, Veckan som gått har bara flutit fram, så mycket gjort har det inte blivit. Träning 2 gånger jobbsök. Tandläkaren :( något som jag helst vill slippa, men man får se det då är det ett tag till nästa gång;) Nu i helgen så hade vi födelsedag här, sambon fyllde år, i fredags tänkte vi fira det med middag och bio, men biljetterna var slut til Mamma Mia, så det blev middag med vänner istället.
På lördag (hans riktiga födelsedag) åkte vi ut till Smögen och njöt av sommaren sista strålar, vistelsen kunde väl ha varit bättre, resturangen  på smögenbryggan lämnade fram meny och vi satte oss och bestämde vad vi skulle ha, sen kom kyparen tillbaka och blev sur:" jag sa ju att vi bara hade pizza, stekt makrill och grillspett". Du sa inget du bara lämnade ifrån dig matsedlarna sa vi och gick där ifrån;) Vi tog oss en hamburgare och äter riktig god middag hemma istället.
tänkte vi åker till Lysekil och spelar minigolf. Då stängde de kl 16 och vi var där 16,10....ok de har god mjukglass i Lysekil, då hade de stängt den för säsongen på båda ställena, så då åkte vi hemåt ;) sambon var väl så där lite lagom nöjd och glad *ler*

Hittade dessa bilder nu på morgonen, tycker att de passar in bra på måndag.


samt man börjar ju alltid ett nytt liv på måndagar;)


Ha det gott..

Kram

Det stora nöjet i livet är att göra det som folk säger att man inte kan göra - Walter Begehot