Nu närmar det sig.....

mys och pys med ljustakar och pynt...Idag har jag bytt gardiner och tvättat fönstren i vardagsrummet, tar lite i taget så det blir ordentligt gjort och inte hafsigt gjort på fredag. Så i morgon blir det något annat rum som tas. Sen bär det iväg för att köpa tyg till köket.

har idag varit på möte med min nya coach, och mer än så blev det inte mötet tog 10 min, inget positivt där inte. Hade hoppats på något positivt...

Nä om jag ska ta och göra mig i ordning för kvällens träningspass, lite som ska hinnas med innan jag hoppar i badet.....

Kramar


♥ En lögnare tror man inte, även när han talar sanning

Helg och äpplemos...

Då för helgen över för denna gången *suck* den riktigt springer iväg, man hinner inte riktigt med. Denna helgen har vi varit nere på sommarstället och resat ut stuprören från löv och annan skit. Riktigt höstrusk var det den dagen, blåst och mulet så det var lite kallt om fingrarna, men det var snabbt över. Åkte och tände ett ljus på min mormor och morfars grav och satt och "pratade" lite med dem.
Sen var det lite städning som gällde när man kom hem. Vad man lurar sig på tiden nu när det är mörkt kl 16. Man tror att klockan är mer än den egentligen är.

Söndagen började lite si och så lite mulet och kallt men solen kom på eftermiddagen, vi var och täckte över båten, så vi inte får i all snö som kommer ;)

Insåg sen när jag stod och strök mina julgardiner och planerade maten för veckan, att mitt äpplemos till havregrynsgröten var slut. Måste jag ge mig ut och köpa detta i blåsten, men insåg att jag hade några äpplen som låg på balkongen som jag behövde göra något med, hittade ett recept på mos som man inte behöver passera utan bara kokar i en vanlig kastrull....Tog mig 20 min att göra allt, så jag delar med mig utav detta enkla recept..



Äpplemos

1 kg äpplen
½  - 1 dl vatten
300 - 600 g socker
½ - 1 g askorbinsyra (jag tog 1 tsk citronsaft)

koktid c:A 10 min

Skala äpplena kärna ur äpplena och skär dem i tunna klyftor, Väg frukten.
Koka äpplena i så lite vatten som möjligt. Koka äpplena tills de börjar mosa sig. Rör om ofta.
Tillsätt socker och koka upp moset under noggrann omrörning. Tillsätt askorbinsyran.

Häll upp i burkar.

Jag hade bara 500g äpplen så jag fick "bara" en 500gs burk full med färskt äpplemos...


Nä nu ska jag logga ut för helgen och ska sätta mig och titta på Van Vreeteren på 4:an och hoppas att jag inte har sett denna film, de förra 2 filmerna har jag redan sett, så det har varit lite tråkigt....

Sköt om er där ute..

Kram

Den som kan styra en kvinna kan styra en nation

Då var det dags igen............


så här ser det ut från balkongen nu...snöstorm....Ska det snöa så kan det väl för 17 ligga kvar;). Fast rätt så skönt att det inte kom tidigare, för jag har tvättat hela förmiddagen. och förstört mina julgardiner som jag har i köket =(  Det som varit vitt är nu rosa. Missade att jag hade otvättade röda gardiner som jag la in tillsammans med bara för att fräscha upp dem.
Men ingen idé att gråta över spilld mjölk bara gilla läget.....
Det bästa är ju att tygladan finns så man kan köpa gardiner för 20 kr/m ;)

Nä om jag ska ta och sortera in tvätten göra mig i ordning, jag ska snart ut i snöstormen och fredagshandla *suck*

Ha en trevlig helg alla...

Kram

♥ Om du kan drömma om det så kan du göra det - Walt Disney ♥

Va trött jag blir...

När man väl kommer bra kontakt med coachen och vi känt varandra sen tidigare, vad händer???Jo då ringer han och säger att jag ska byta coach. Så på måndag ska jag träffa min nya coach, få se vad han har att komma med.

Vad har jag hittat på sen sist? Ja helgen gick mesta dels åt att vara ute hos mina föräldrar medans sambon kämpade med att byta stötdämpare och fjädrar på sin 745, jag satt och fixade lite bilder på datorn och sydde klart mina kuddar, så nu är det riktigt fint hemma i soffan ;)
Jag har varit iväg och kört ett vattenstyrkepass, skönt att få fart på kroppen och förbränningen.

Ja just det förbränning...den behöver jag få fart på så det händer något på våg h-vetet...Den stod på samma resultat denna veckan oxå, blir så lite trött på den, har den hakat upp sig som en gammal skiva?

Idag så har jag bakat matbröd 9 stycken sådana här kakor fick jag idag, vanligt vitt matbröd, men på så sätt lurar jag i sambon lite fibrer, malde ner solroskärnor och lite vetegroddar, så det håller magen i trim.

Nä nu blir det sängen och sova och vila upp sig, i morgon är det dags för ett styrke och fettförbrännar pass...

Ha det gott allesammans..

Kram
Att erkänna ett misstag är att tillstå att man blivit klokare. -  Johann Kaspar Lavater

Dumma Karlar eller smarta kvinnor

Här delar jag med mig av en rolig historia så här på fredagen :)

En man ringde hem till sin fru och sa: "Älskling jag har blivit tillfrågad
Att hänga med på en fisketur till Canada med min chef & en del av hans vänner. Vi kommer att vara borta en vecka. Det är ett bra tillfälle för mig för att få den befordran som jag väntat på, så snälla kan du packa tillräckligt med kläder för en vecka och ställa fram mitt spö och fisklåda.
Vi kör från firman så jag kommer förbi och hämtar upp mina saker.

"Förresten! Vill du vara snäll att packa ner min blåa siden pyjamas"

Frun tänker: "det låter lite konstigt", men som vanligt är hon den goda hustrun, gjorde precis vad han bad om.

Följande vecka kom mannen hem lite trött men såg ändå pigg och glad ut.

Frun välkomnade honom och frågade ifall han fångat många fiskar?

Han svarade: "Ja, massor av lax, några Bluegill och några svärdfiskar. Men varför packade du inte ner min blåa siden pyjamas som jag bad dig om?

Du kommer att älska svaret.....










Frun svarade: "Det gjorde jag. Den ligger faktiskt I din fisklåda


Snö och kuddar

     
I dag så har det snöat ordentligt, har väl kommit en 6 - 7 cm blötsnö. För att kunna njuta av vädret som har varit så passade jag på att gå ut och ta mig en promenad, och ta några bilder som jag kunde lägga in på bloggen, samt att jag hade mig ett ärrende bort till "Tygladan" för att titta på tyg till mina kuddar som jag ska ha i soffan.


Var iväg igår och köpte ett härligt vinrött tyg, men kände att jag ville ha mer färg, så idag blev det grönt tyg oxå... så detta har varit min onsdag, inte mycket som blivit gjort, men måste man hålla sig sysselsatt hela dagarna, kan man inte bara få ta det lungt någon gång?

   
Kram

Hur mitt liv ter sig är ett resultat av mina tankar om livet

Träning på ny nivå....


Idag har det snöat och jag känner att det är väldigt tidigt, men jag har hellre snö än regn och slask. Greysi som är ett år tänkte inte så mycket på snön när hon var liten utan idag satt hon i fönstret och riktigt spanade och undrade vad det var för konstigt som var utanför fönstret, hon riktigt följde varje flinga med blicken, och det var kall luft som kom in från vädringsluckan..


Nu har jag kommit igång med träningen igen och lagt den på en lite högre nivå. Eftersom Motionspalatset firar 15 år så har de en drive, en wellnessnyckel kostar under deras jubileum 150 kr istället för 600:- Så jag kunde inte låta bli. På den här nyckel ligger mitt träningspass, så när jag stoppar in nyckeln i boxen när jag kommer så laddar den upp programet och säger vad jag ska börja med. När jag är klar stoppar jag in nyckeln igen och den säger hur mycket jag har förbrännt i kcal m.m. Jag kan lägga in mina gruppaktiviteter och om jag tar mig en motionsrunda hemma. så kan jag gå in på datorn hemma och lägga in det.så nu får vi se vad som händer på vågen, vikten jag den står på 91,4, så nu gäller det att sätta fart om man vill bli av med lite vikt innan jul och beach 2008.

Jag har även fått lagat min halsband som jag köpte i Turkiet, en lyckoamulett, låset gick sönder så min händige far bytte lås så nu kan jag använda den igen.

Nä nu blir det
God Natt....

Kram

Det finns risker med allt man gör, men man riskerar mer att inte göra någonting - Shirley Williams

Frusen

Sitter här och väntar på att kl ska slå 21 så filmen Van Vreeteren börjar på 4:an. Har gått och småfrusit idag, så jag satte fötterna i ett varmt fotbad, de kändes som isbitar.
Vad har jag gjort sen sist, ja inte så mycket varit och träffat min arbetscoach, jag har haft kontakt med honom förut så vi behövde inte gå igenom så mycket utan bara snacka om vad som ändrats och vad jag vill göra. Kundtjänst och reception är något som jag vill jobba med. I morgon så ska jag iväg på ett möte med honom ang. ett säljar jobb, kanske inte min grej, men jag går dit och lyssnar och testar, sen får vi se om jag passar in eller ej. Helgen har varit lugn, har inte gjort så mycket utan bara tagit det lungt, sambon jobbade igår så jag var hemma och plockade lite. Idag var vi i Uddevalla och handlade lite till "skruttbilen", sen åkte jag till min far och firade honom.

I Torsdags så tog vi den andra sprutan för Hepatit A + B, sköterskan träffade precis i en muskel så jag har haft träningsvärk i ett par dagar.

Hjälp vad jag längtar tillbaka till Turkiet, saknar värmen ;)
image43
Nu har vi bestämt oss att de pengar som vi stoppar undan i en burk kommer vi att använda till en resa ;) men när det blir det vet man aldrig, kan bli nästa år kan bli om 3 år beror på hur mycket vi kan spara....

Nä nu ska jag torka fötterna...
Kramis
♥Långt där borta där solen lyser finns mina önskningar, måhända att jag inte når dom men jag kan titta upp och beundra dess skönhet och hoppas att de ska förverkligas - Louisa May Alcott

Marknad, tokig katt,

Vad har hänt sedan sist, ja inte så mycket, min coach som jag har fått via AME har ringt 2 ggr, första gången för att vi ska träffas (vi har träffats förut i samma ärrende, han var min coach för 2 år sen oxå). 2:a gången han ringde då hade han ordnat en träff med ett företag som söker säljare, kanske inte riktigt det som jag är ute efter men skulle jag få chansen så ska jag ta den, det är ett jobb och man kan lära sig.

I dag hade vi månadsmarknad i Trollhättan, så jag var där och kikade, hittade en plånbok och ett halsband. Men vädret var kanon strålande sol och 6 grader varmt. När vi ändå var där så passade vi på att ta oss en fika på ett Turkiskt Café Bac La Va heter det, hur mysigt som helst, rekomenderar det, de har inte enbart fikabröd utan även soppa, piroger, sallad m.m. Har ni vägarna förbi och är sugna på fika testa detta fik

Måste bara visa bilder på min tokiga katt. När vi skaffade henne i januari fick hon en leksaksmus den ni ser hon har i munnen Hon leker med den varje dag och kan leka med den i timmar, den stackarn är helt utsliten, den är helt flintskallig ;) där den har päls är på svansen. Hon kan vara hur trött som helst men tar man fram gröna musen då blir hon hur pigg som helst, här busade jag med henne en kväll och kastade ner musen i en av mina boots hon går verkligen in för det för att smyga på den, och hon ger sig inte förrän hon får ut den och ibland tog det tid och ibland gick det på en gång.
     

Nu är det snart dags för sängen....

Kram och God Natt

Det finns många stigar till bergets topp,men utsikten är alltid detsamma

Lev i Nuet

image39


Det högsta är ej att falla utan att resa sig efter varje fall - Kinesiskt ordspråk

Turkietresan

Bilderna finns längst ner

Lördag 20/10

Efter de sedvanliga göromålen som dusch och frukost bar det iväg till föräldrarna som körde oss till Landvetter. Vi var där runt 11,30. Kl 11,50 fick vi börja att checka in, sen blev det att kika i Taxfree och ta en fika. Kl 13,20 fick vi börja gå på planet. Ett litet plan som tar c:a 150 passagerare. Där började A:s panik, cellskräck började när planet startade och stigningen var det som var värst. När planet planat ut så var det helt OK. Vi fick mat en rödvinsgryta med ris. Resan tog c:a 3 tim och 40 min. Väl nere på marken var det redan kolsvart vi landade 19,00 Turkisk tid. Det första man kände var värmen, man slängde av sig tjocka tröjor. Då var det bara att hämta sitt bagage och sätta sig i en buss. 1 timme tog bussresan till hotellet "Hane Garden" ett 5 stjärnigt hotell i deras mått räknat. Vi kom dit kl 20,30, middag serveras till kl 21, så det var snabba ryck där, middagen ville man ju inte missa. Upp till rummet och lämna väskor och sen ner till matsalen. Ris och pommes var väl det som man kände igen. Fanns en hel del lammkött, kyckling och grytor av olika slag. Desserter ja det fanns det minst 20 olika sorter, mycket med choklad. Nu när mörkret fallit så fanns det inte så mycket att göra, ute i samlingsrummet så var det en magdansös, P:s kommentar var "Varför satt vi inte här ute?" men vid en närmare anblick så var det inte så trevligt längre det var en karl som dansade. Vi gick vidare och tänkte vi tittar hur det ser ut utanför hotellet. Vi gick utanför en grind och över till en park, där fanns det en vaktkur och där kom det ut en vakt som följde efter oss vart vi en gick. Vi tänkte att detta känns inte rätt så vi gick tillbaka in.
Söndag 21

Men sömnen blev inte den bästa, vi vaknade till tropiskt åskväder. Det mullrade och lös upp från alla håll och kanter, trodde att kriget var löst men efter en stund så såg  vi blixtrarna och hörde mullret, sen kom regnet och det stod minst sagt som spön i backen. Efter frukosten gick vi bort till massagen vill först ha en hamam men 90 min kände vi inte riktigt för och peelingen skulle ha gjort huden känslig och skulle det spricka upp så ville man ju inte ha känslig hud så man inte kunde sola. Så vi tog oss varsin Turkisk massage. Skön massage, inte långt ifrån den svenska men mycket skönare och mjuka tag blandat med hårda, slog igång cirkulationen i musklerna. Åskan och regnet ville inte riktigt upphöra. Lunch serverades, sen var det lite information om Turkiet från Ticket och Solresor. Sen började solen att sakta ta sig fram så värmen steg lite. Vi passade på att gå ute och kolla läget runt hotellet och såg vattenpölar. Vi vågade oss inte ut så långt med tanke på att det kunde komma regn med en gång. När det var dags för middag kl 19 så var det mörkt.

Måndag 22

När vi vaknade var det mulet och trist regnat hade det gjort. Gick ner tog en rejäl frukost och gick upp till rummet men för att inte sitta still hela dagen så tog vi oss en promenad till ett köpcentra som vi såg ifrån bussen när vi kom i lördags. Det låg c:a 500 m ifrån hotellet. Shoppade lite och pratade med någon som ville sälja utflykter m.m. Men vädret var inte så bra att det gick att sola så vi promenerade bort till Kumköy. . Pär hittade ett par snygga skor som han prutade på. När vi stod där så gick strömmen och åskan började komma. Vi betalade och började traska raskt tillbaka, men vi hann inte så långt regnet hann i kapp oss. Servitörerna i poolbaren fick sig ett gott skratt i alla fall..började det spricka upp och vi passade på att ta oss ner till stranden och vandrade där lite. Men regnet kunde inte riktigt slita sig ifrån oss nordbor, men med regn och sol blir det vackra regnbågar. Satt ute i solen åt glass och pratade lite. Kl 19 var det middag och man köade med de äldre tyskarna ;). Idag blev det en lång middag för i dörren till matsalen mötte 2 transvister oss, du skulle ha en uppvisning. Innan showen så var det barntimma, då gick de runt och showade lite och allt verkade bli en bra kväll. Men när showen började så var det sketscher och de var oproficionella och det blev dåligt. Vi klarade av 20 min sen blev det rummet och tv.
Tisdag 23

Tisdag och man vaknade utav fågelkvitter. Tittade ut och vad såg man sol och blå himmel. Snabbt ner och åt frukost och sen bar det av ner mot stranden. Slängde oss på solstolarna och låg och stekte oss en stund. Badade i medelhavets stora vågor, men värmen i vattnet saknades, så det var inte det sköna som man tänkt sig, så efter badet blev det att ligga och värma sig i solen igen. Nu började det kännas i magen att det var dags för lunch, vi gick upp till hotellet duschade och åt lunch, sen gick vi bort till Kumköy, hoppades på bättre väder denna gång;) Jag köpte mig ett par sandaler som man bara kunde ta på sig när man skulle ner och äta kostade 5? så det kunde jag betala ;).  Middag och sen var det bingo, tysk konstig bingo, men vi spelade och vann inget, som vanligt. Vi gick ut och satte oss men myggen kom och vi ville inte gå upp till rummet, så vi tog oss en omgång med "puckarna" man står och (skjuter puckar mot varandra och ska göra mål) finns på de flesta nöjesfält. David kom ner och killarna tog sig en omgång med pingis. Jag satt och pratade med en kille från Uddevalla, konstigt att man träffar folk i närheten när man är utomlands ;) Nu hade myggen försvunnit och vi gick och satte oss ute och pratade om lite allt möjligt, vår turkiske kompis som jobbade i baren kom och satte sig och pratade, vi fick en inblick i hur dåligt de tjänade när de arbetar. Han kunde lite svenska och något som han ofta använde var "jävla skit".

Onsdag 24

  

Onsdagen började lika fint som tisdagen, så det blev en rejäl frukost och packade ner handdukar och vatten. Det fick bli en förmiddag på stranden igen. Efter att ha legat och njutit och bara slappat en stund tog vi oss en långpromenad i vattenbrynet. Vid lunch gick vi upp till hotellet åt lunch bytte om och tog en Taxi (taksi) in till Side. . Såg antika Side och vandrade fram och tillbaka på gatorna, P hittade sig en snygg skinnjacka som han hängde undan så det blir säkert en tur tillbaka på fredag när vi har pengarna med oss. Nu började vi vandra tillbaka mot hotellet, gick in och tittade på Ullared, en affär med "svensk" personal. Taxi hem dusch och middag. Idag var det Turkisk afton så personalen hade på sig "ottomaner" som de serverade i. I dag skulle det vara magdans och det första vi tänkte på var lördagens fina magdansös, men tji vad vi bedrog oss. I dag var det en tjejer som dansade och showade lite.

Tordag 25   

 Lite sömn och frukost solen sken från en klarblå himmel. Det blev en dag på stranden och inte vid poolen som vi först planerat. Vi ordnade en födelsedagspresent till Birgitta, hon skulle få prova på "parasailing" P fick hänga på. Lunch på stranden, sen passade vi på att gå bort till Family Resort för att titta på skinnjackorna som de hade i en butik där. Han hittade en där som han gillade. Åt middag på en al´carte restaurang på Family Resort. Skönt att slippa buffén för en kväll. Men är det småbarn med så kan man inte stanna så länge, utan vi gick tillbaka till vårt hotell och tittade på en fakirshow. P +B stannade kvar på det andra hotellet, de ville titta på skinnjackorna, de hittade var sin.
Fredag 26  

Fredagen börjad tidigt med frukost och sen blev poolen vid 9, det var fortfarande lite kyligt men lika bra att passa på att ta en bra plats innan de försvinner. Vi låg där och pressade till kl 12 då gick vi till hotellet kollade lite mail åt lunch och en strandpromenad till Kumköy, inte mycket handlat men det var bara skönt att komma ifrån lite. När vi kom tillbaka så blev det en dricka lite snack med de i baren, tillbaka till poolen och steka sig lite till. Dusch och sen tog vi oss en strandpromenad och tittade på solnedgången, vi hade inte tänkt på att titta på dem tidigare, utan tog oss tid idag. Efter middagen var det dags för kvällens underhållning på hotellet, ett konstigt upplägg, men det var ett gäng med låtar så skulle man rösta på vilka låtar man trodde att de flest skulle dansa till. Men det var lite bra musik så vi satt och lyssnade på detta.  satt sen ute och pratade och njöt, det var ju sista natten med gänget.


Lördag 27

  

Idag är det sista frukosten, så det blev en rejäl frukost och vi satt och pratade ett tag.  Gick upp till rummet och packade ner sånt som vi inte skulle behöva. Idag hade vi ingen ro i kroppen att lägga oss och sola utan vi tog oss en rejäl strandpromenad åt det andra hållet och plockade med oss några fina stenar som jag kan ha i min ljusstake. Var säkert ute och gick i 1½ timma i sand och på asfalt. Åt lunch flyttade väskorna och checkade ut från vårt rum och åt lunch. Sen var vi ute och gick igen, men inte lika länge utan vi la oss i en hängmatta och njöt av värmen och lugnet. Sen blev det dags för dusch och påklädning . Bussen var tidig, så vi kom iväg tidigare till flygplatsen, roligt detta nu fick man se lite mer av landskapet nu när vi åkte i dagsljus. Åt på burger king på Antalyas flygplats en hamburgermeny gick på 11? så vi åt mat för 220 spänn, men leva på lunch från kl 12 fram till kanske 20,30 då vi får mat på flyget. Gick runt och vandrade på flygplatsen ett tag. När kl var 18,30 fick vi checka in och ännu mer väntan. 19 fick vi gå på planet, men något stämde inte, vi fick Taxa på flygplatsen i 6 km så vi kom inte iväg förrän kl 20,00 turkisk tid. Nu såg vi inte så mycket, men lite komiskt var det att se fyverkerier ovanifrån, man kan nästan jämföra det med att sitta och titta på en kaskaderna efter droppar från en kran ;).

Maten idag var indiskkycklinggryta med pasta ). Vi skulle landa 22,20 men kom inte ner förrän 22,45, och packningen fick vi inte förrän runt 23,40. Nu började den långa resan hem trött och frusen, som tur var kom mina föräldrar och hämtade oss.


                                
1-6 Hotelvy
7 - 10 Side
11 Parasailing
12 god drink
13 magdansös
14 transvestiterna
15 - 18 bilder på oss


Så då var helgen över...

Sitter här söndag kväll och har precis tittat på Vanveteeren på TV4. En bra film och man kunde inte riktigt förutsäga slutet, annars så brukar man kunna göra det i svenska kriminalfilmer.
Vad har jag gjort denna helgen? Inte mycket, har suttit och skrivit ner turkietresan, nu är det bara bilderna kvar, sen blir det ni som får se det ;).

Fint höstväder har vi haft bara lite tråkigt att jag inte riktigt kunnat njuta utav det har haft mensvärk så allt har gått i lugnets tecken, sötsug speciellt på chokld och riktiga dippar med humöret. Men det är alltid så de första dagarna då jag blir ett PMS-monster *ler*. Sambon har lärt sig leva med detta nu.
Nä nu blir det ........

god natt!!!


Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört. - Turkiskt ordspråk




Tänk på detta.Du kanske inte tror på det, men det är till 100%sanning!

1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dej så mycket att de skulle dö för Din skull.

2. Åtminstone 15 personer älskar Dej på något sätt.

3. Den enda anledningen till att någon hatar Dej är att de skulle viljavara precis som Du.

4. Ett leende från Dej kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dej.

5. Varenda kväll tänker någon på Dej innan den somnar.

6. Du betyder allt för någon.

7. Om det inte vore för Dej, skulle någon inte leva nu.

8. Du är speciell och unik.

9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dej.

10. När Du gör ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta med.

11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dej, titta en gång till, det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.

12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dej själv, förr eller senare, får Du exakt som Du ville.

13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.

14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dom. Du mår mycket bättre om dom vet.

15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dej tid att låta vännen få veta att denne är underbar.


Sänd detta brev till alla Du bryr dej om, inklusive de som du bryr dig om men inte känner så väl och inklusive den person som sände det till Dej. När Du gör detta kan Du lysa upp en persons dag och kanske, förändra dennesperspektiv på livet till det bättre! Vänner är som änglar som hjälper oss att flyga när våra vingar har glömt hur man gör...

Ett kedjebrev som säger mycket mer än vad man tror om man ger det lite betänketid... denna gång blir det inget citat utan en bild som jag tycker passar till texten

Kram och God Natt



Då var det helg!!!!

Fredag och kanonväder idag igen, våra promenader sen turkiet sitter i fortfarande, kanske inte lika långa men ändå promenader, innan vi åkte till Turkiet så var det inte tal om promenader tillsammans, sambon njuter nu av att gå.
I morse satt jag och skrev lite om turkiet resan, så snart kommer det komma lite bilder och berättelser om vad vi pysslade med där nere ;)
Någon vis människa sa någon gång "att inget är som väntans tider" tror inte att jag håller med om det;) väntade idag på att min Coach från AME ska ringa men icke sa nicke, så vi får hoppas att det kommer på måndag. Gillar inte detta med ovissheten.
Var idag iväg och köpte nya ytterkrukor, ska plantera om lite blommor som har växt ifrån mig. Vita fyrkantiga med svart streck på ena sidan.
Har nu börjat komma ibalans sedan resan, får sova ordentligt och äter ordentligt.

Satt nu under kvällen och gick igenom bilderna vi tog på Gotland i somras och hittade denna skylt ;) Den satt utanför ett stugområde. Lite roligt att de skriver på dialekt.


Kram
Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Sören Kierkegaard

November och nya utmaningar...

Då var det 1:a november och nya utmaningar.
Ska försöka att hålla detta som jag började med i Turkiet, där åt vi en rejäl frukost, liten lunch och en rejäl middag och promenerade efter varje måltid (måste erkänna att jag klarade inte av att låta bli godsakerna som stod på bordet brevid, den med massor av chokladkakor ;) )
Jag och sambon promenerade säkert runt 5 - 6 km varje dag inte i sträck men utspritt på hela dagen.

Men att ha detta


och sen få det här

känns inte som något bra byte ;)
Håller på att skriver ner vad jag gjorde nere i Turkiet, så det kommer att dyka upp så småningom, med lite fler bilder....

Ha det gott alla bloggare så hörs vi...

En sann vän är en sällsynt fågel.