Påskkärring

image77

Hittade en gammal bild här under dagen, och tyckte att den passade in så här i dagarna.....

Hoppas påsken varit bra..


Kram
Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal - Jonathan Swift

Glad Påsk

Då var det dags att skriva lite...Här kommer det en bild om från våren som kom av sig.....



Vad mer har hänt för utom att det känns som jul istället för påsk??? Jo jag har inte fått jobbet i Lidköping, vet inte varför än, väntar på svar, de ringde inte utan jag fick maila dem och fråga, enda sättet som jag kunde komma i kontakt med personen i fråga.
Träffat min nye coach, nu får vi se vad han har att komma med om han lyckas bättre än de andra....

Jag sitter här och har gått ner 2 kg sen jag opererade bort min visdomstand, har precis börjat äta fast föda igen, och risken är väl stor att man går upp det igen =( men vi får röra på oss mer, just nu har jag fortfarande för ont för att styrketräna m.m men promenader klarar jag av.

Appropå promenader så har jag fått en ny stavgångskompis som bor granne med mig;) fredagen innan snön kom var det ju riktigt vackert vårväder då var jag och hon ute och gick i 2 timmar med stavar. Vi gick runt vänersborg via Skräcklan....så det kändes i fötter och i ben dagen efter ;)

Nu vet ni lite mer som hänt, ska försöka skriva lite oftare, för det känns att jag säkert har glömt att skriva något...

Just det, nu har jag skrivit på pappren så den 21 april börjar jag på skatteverket =)

NÄ nu ska jag fixa i ordning mig och ge mig ut i solen en stund och sen åka i vår nya bil ner till svärmor och äta en påskbuffé, sakta men säkert, det får inte fort när man får äta barnmatstorlek på gaffeln ;) .

Ha det gott...

Får önska er en

GLAD
PÅSK



Kram


♥ Att älska är att beundra med hjärtat. Att beundra är att älska med hjärna - Theophile Gautier ♥

VÅR is in the air.....................


Ja det det blev inte så mycket skrivet förra veckan.....
Vad har hänt?????
Vikten har gått upp igen =( Nu får det vara stop
Jag har blivit gammal 42 år! Nu sitter ni säkert där och funderar och tänker:
"Har hon blivit totalt galen?"
Nej inte alls Var på motionspalatset i Tisdags och gjorde ett "Body Age"  -test och min övervikt och mitt höga blodtryck plus lite andra dåligt tränade delar av kroppen gjorde att jag blev 48 år men med andra tränade delar och andning gjorde att jag tappade 6 år, låter det invecklat? Det är det =) men det var intressant att få veta lite hur man ligger till, vad man har att kämpa för =)
Intervjun som jag skulle på i Lidköping i fredags den gick galant, satte intrevjuaren från Proffice lite på plats hon hade inte riktigt pluggat vart jag kom ifrån samt mina datakunskaper =). Nu får vi se hur det går 2 veckor ungefär skulle det ta innan jag fick besked.
Skulle ju in på operation idag för att ta bort min visdomstand....gått och våndat hela helgen för detta, och så ringer de i morse och ställer in...tandläkaren hade blivit sjuk, så jag sitter här med alla tänder i behåll...men den 18 mars ska jag tillbaka och ta tanden...Hur kul är det då att göra det innan påsk?
Nu ska jag fixa min middag och väntar på mina fikagäster som kommer, sen kl 19,15 blir det vattenträning......

Ha det gott...
Kramar


Från en väns hand är en sten som ett äpple - Arabiskt ordspråk