Polkagris och Rockabilly


I går på pingstafton kar det ju en helt underbar dag sol strålade och allt var så skönt, men vad händer???? Jo man blir en polkagris. Man sitter ute i solen och tänker inte så mycket på att solen tar så idag ser jag ut så här *ler*



På kvällen bar det iväg på crousing i Thn, titta på vackra bilar och lyssna på lite Rockabilly, det var en kanonkväll för crousing, men kan tänka mig att det är fler än jag som är polkagrisar ;)

Idag bär det iväg till Mor och önska henne en trevlig dag, det är ju trots allt henne vi har att tacka för mycket =)
 

Sen fick jag reda på idag att en gammal skolkamrat/vän körde ihjäl sig i en mc-olycka i fredags, så lite utav glädjes dag grusades ner.

Sänder nu tankar till hans Familj.

Glöm nu inte bort er mamma !!!!!

Kram



Sorry sorry

jag har inte haft tid och ork att skriva här på ett tag...jobbet har tagit musten ur mig...men jag ska försöka att bättra mig ;)

Igår efter min ansiktsbehandling som jag fick utav älsklingen i födelsedagspresent ( vilket jag verkligen kan rekomendera). Cyklade jag hem och öppnade mailen..
Där stod det...

Grattis!
 
Du har vunnit i Comhems och Jetix Monster Jam tävling.
Priset innefattar 2 inträdesbiljetter till showen samt Pit-partyt innan showen.
 
Datum: Lördagen den 13 juni
Plats: Ullevi arenan i Göteborg
Tid:
Show - 14.00
Pit-party - 10.00-12.00  
 
Biljetterna kommer att ligga undanlagda i ert namn i  biljettluckan vid Paradingången och finns tillgängliga att hämtas ut tidigast dagen innan eventet.
Hoppas ni får en trevlig dag!



Inte riktigt det som jag vill gå på men sambon gillar detta och tyckte att jag med skulla tävla. Sagt och gjort jag knopade ihop en slogan på 3 min innan det var dags att gå till sängs....

Och resultatet av det...ja det såg ni ju över *ler* Kan ju säga att sambon vart eld och lågor när jag berättade det ;)

Nu är ni säkert nyfikna på hur sloganen lät...men nja det kan jag nog inte berätta *ler* det värsta är att jag kommer inte ihåg det själv ;) hoppas att Comhem publicerar den ;)

Nu är det lördag och solen skiner, så nu blir det frukost och sen ut och sätta sig i solen och bara njuta *ler*

Ha det gott...ska försöka skärpa mig att skriva mer ;)