Bambi på Hal Is........



Så kände jag mig idag när jag fick med mig sambon ut på en promenad....Det finns en fin promenadstig vid Vänern, så den tänkte vi ta idag...började bra, men sen halvvägs så blev det värre och värre, blev nästan en isgata.
Tur man har en stadig sambo som kan hålla i mig så man inte stod på näsan *hihi* Sen när vi väl kom ut till asfalterad väg..Höjde vi tempot och fick upp flåset och värmen.
Vi skulle egentligen kört ett styrketräningspass...men kände att det skulle ge lite mer psykiskt att ta en promenad i solen och få lite fina rosor på kinderna med kylan.

Nu är det lite plock och fix som gäller innan jag sätter mig framför tv och hejar på Agnes...Sångfågeln i från Vänersborg..

Ha en trevlig kväll

Fredag



Fredag eftermiddag och man har skrivit på kontraktet för att jobba under sommaren....Hur skönt som helst...
Börjar jobba 20 april och sen fram till Juli..sen "ledig" juli och en bit in i Augusit...."Money money money"
Har man varit arbetslös sen augusti förra året så känns det kanon att få komma igång och få jobba igen tjäna sina egna pengar och känna sig behövd.

Nu väntar jag på att sambon ska komma hem och vi ska fara iväg och styrketräna, bubbla och basta. Hem och käka lite Tacos och fira att det är helg *ler*

Måste kompensera lite glädje med nackdelar...min mobiltelefon gick sönder här i morse den for i golvet, samt att vår utbytesskärm som vi fick visst den funkar, men fronten och bakstycket sitter inte ihop..så nu ska vi få ännu en *suck*

Ha en bra helg allesammans...

Kram


Fettisdagen.....


Då har denna dagen varit och man har unnat sig en semla.....Men jag var förutseende så jag åkte till gymet och förbrände över 400 kalorier...så mmmmmmmmmmmmm....Gott samvete har jag oxå ;)


Kärlek...................................


Snörvel


Tur man inte har en så lång hals som värker just nu;) Kan säga Bonnie Tylor "släng dig i väggen" Jag har raspigare röst..fast sambon skrattar och säger att jag ska hålla tyst, fattar inte vad han menar =)
Sitter jag och tycker synd om mig själv..näsan går inte att stänga av eller så är det fullständigt stopp inget  mellanting där inte.
Folkuniversitetet (FU) där händer det inte så många knop jag slutar där i mars ev. senare om min coach (eller Lots som det senare kommer att kallas) får som han vill...han vill förlänga min tid där så han kan matcha lite mer samt att jag slipper problem med AF i en månad för den 20 ev 22April startar jag på Skatteverket igen som Dataregistrerare det är bättre än inget. Det är i alla fall några månader med aktivt arbete. Sen får vi se vad som händer...har lämnat in en intresseanmälan som kanslist på Studentkåren i Trollhättan så då får vi se vad som händer och sker...
Nu ska jag ta och hitta på något som man kan stoppa i magen, får hitta på något gott så man får upp humöret lite... För som läget är nu så är det som på den här bilden ;)


Kram

Det är omöjligt att njuta helt av sysslolösheten om man inte har mycket att göra - Jerome K Jerome

Vad har du att förlora?????



100% Gratis
Det enda som konstar är lite av din tid....
Men vad får du?????
100% Nöje =)

Häng på du oxå..Vad har du att förlora?????

Första gången alltid värst...

Då var det gjort....första gången med Kettlebell...Var där första gången igår. Bokade in en träff med S. som jag träffade i omklädningsrummet på Quality...båda nybörjare så då vågar man sig dit ;)
Känner mig riktigt mörbultad idag, det känns att man hittad på någon "dumhet" igår...men jag ska prova på den igen någon gång. Får se om jag lyckas få med mig sambon ;)
Det är lite svårt att förklara vad det är man gör...så jag lägger in lite bilder så få ni se själva.

Så här ser redskapen ut : 4 kg och uppåt.
 
Några övningar som finns.


Kan säga att det var långa 45 min, man var slut efter uppvärmningen..men allt som tränar kondition, styrka kordination m.m är ju kanon...och nu vet jag att det finns muskler nånstans där i kroppen ;)