Semester

Ja jag lever och mår bra...
Jag har inte skrivit här på länge och det har sina orsaker. Jag började att jobba på skatteverket den 7 maj och där sitter jag och registrerar siffror 8 timmar om dagen så då känns det inte så motiverat att sätta sig framför en dator när man kommer hem.
Då priotirerar jag hellre träningen... Tror det var tur att jag gjorde det, har haft problem med axlarna nu den senaste tiden, men med lite massage och vila och lugn träning gjorde susen.
Något speciellt har det väl inte hänt. Fick förlängt anställningen med 1 vecka och sen ska jag tillbaka till skatteverket. Sen vet jag inte hur länge det blir.
Idag var jag på Arbetsförmedlingen eftersom jag avslutade en period med bemanningsföretaget Academic Work. Så nu är jag inskriven på AF igen i JoU Jobb och utvecklingsgarantin. Så den 1 augusti så ska jag dit och hör vad nu detta är för något...De ska skriva in mig i olika aktiviteter, vad nu detta kan vara för något...så förhoppningsvis så blir det mycket jobb på SV framöver så jag slipper detta och får mer betalt..
I dag så har vi varit och lämnat Greysi på pensionat. Vi tog ett pensionat i Västerlanda
Hasseldalens, för vi sticker iväg till Gotland i morgon och är borta i nästan 2 veckor...jag kommer hem på fredagen den 27 juli. Vi ska mellanlanda i Stockholm ett par dagar innan vi åker hem...
Jag lovar att skriva lite mer utförligt när jag kommer hem, kommer säkert att skriva en dagbok på Gotland som jag kommer att dela med mig utav.....
Ha det så gott och njut av solen som vågat sig fram....

Kramar...

Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det ledet till stor osäkerhet. - Viveca Lindfors