1 år kvar...

tills nästa gång man fyller år.....
Men det är ändå så skönt att man har det avklarat igen, då slipper man ha massa godsaker hemma som läskar....

Jobbet och träningen det flyter på, nu sitter man och lyssnar på musik och bara knappar allt går som en dans ja nästan...lite motgångar och besvär finns det, men inget som inte går att lösa..
I går och idag har vi haft en vakumdammsugare som har dammsugit av taket (vattenläcka som ska lagas) och är det mycket betong i väggarna så ja ljudet fortplantade sig rejält och jag sitter i ett hörn och hade 2 väggar omkring mig så jag hade vibrationsträning :), men fy katten va illamående jag har varit under de dagarna...skönt att det är över..

och dessa killar som inte är torra bakom öronen *grrrr* men då vet dom inte vem de har att tass med ;) här sätts de på plats....

Träningen har jag kommit igång med igen efter allt som varit. Body Balance och styrketräning är det som jag har kommit igång med...Body Balancen ja den känns i magen, vet inte vad de gör men efter varje gång så har jag träningsvärk i ett par dagar...men då har man hittat musklerna igen..trodde det bara var fläsk där ;)

Nä om jag ska ta och fixa mitt USB-minne med musik så jag har lite på jobbet i morgon, radion på mobiltelefonen funkar inte alltid där inne bland betongen...och lite mat, vad ska jag nu hitta på för något *pust och stön*

Ja ja det är väl bara att sätta igång =(

Vi hörs..

Kram
Det är inte vad människan förtjänar på sitt arbete som är hennes egentliga lön, utan vad det gör henne till - John Ruskin

Trevlig Pingst....

Hoppas att vårsolen lyser på er oxå.....
Här har vi kanonväder....Tur man inte är pollenallergiker....lider med er som är det....

Nu har man fått hem gubben från Tyskland.....Han vann en resa vi a jobbet för att besöka en GM-fabrik..så han har varit där nere och mött våren.

Jobbet rullar på sin gilla gång. sitter där med mina deklarationer....800 deklarationer hinner jag med ungefär varje dag...så huvudet är fullt av siffror, vem vet jag kanske har tagit någon utav era deklarationer ;)
Har tagit stygnen nu så jag har kommit igång med träningen igen...lite försiktigt..förra veckan körde jag bodyBalance på måndagen..och där hittade jag lite muskler i magen som jag inte trodde fanns;) På onsdag körde jag styrketräning och då kom musklerna tillbaka i armarna...så det gäller att hålla igång det nu....

Den 20 maj ska jag iväg och testa styrkan och konditionen...Hon blev sjuk förra gången =( men då har jag ju lite tid att träna upp den ;)

Nu får jag försöka att ta tag i vikten igen...för vilken gång i ordningen det kommer jag inte ihåg, men några kg måste jag väl klara av att få bort innan midsommar ;)

Nä nu ska jag äta lite lunch och duscha fara iväg och äta lite middag....födelsedagsmiddag, vi har slagit ihop nästan hela familjen födelsedagar...brorsan och farsan har redan fyllt år och jag kommer lite efter...tar det nästa vecka istället ;)

Ha det gott och njut utav solen och värmen...


Kram


Blommorna är jordens skratt - R W Emerson